Mieszkaj naturalnie w Olsztynie!

Wypełnij formularz, a nasz doradca mieszkaniowy skontaktuje się z Tobą, przedstawi ofertę i odpowie na pytania.

Kontakt

Twoje dane są bezpieczne i potrzebne jedynie do celów kontaktowych. Wpisz swój numer telefonu i adres e-mail, a odezwiemy się w ciągu 24 godzin.




NATURALNIE W MIEŚCIE

A gdyby tak mieszkać w bezpośrednim otoczeniu natury, w otulinie lasu, z poczuciem przestrzeni i oddechu, jednocześnie nie rezygnując z wygód życia w mieście?

Osiedle Premium Pieczewo to najprawdopodobniej najlepiej skomunikowane osiedle w Olsztynie, inspirowane naturą i sprzyjające life balance. Powstaje z myślą o zapewneniu przyszłym mieszkańcom komfortu codziennego życia i stworzeniu przyjaznego miejsca w doskonałej lokalizacji.

Osiedle Premium to wyjątkowo przemyślana lokalizacja, która zapewni mieszkańcom szybki dojazd do centrum miasta i na obwodnicę Olsztyna, dzięki dwóm drogom dojazdowym do osiedla.

Samochodem, rowerem, autobusem, a niebawem również tramwajem –  łatwo tu dojechać, łatwo wyjechać. Na terenie osiedla dla samochodów przewidziane są przestronne podziemne parkingi i miejsca postojowe naziemne.

Budujemy osiedle komfortowe,  gwarantujące rodzinom dostęp do wszystkich usług podstawowych – przedszkola, apteki, punkty medyczne, sklepy, centra handlowe. Wszystko jest w „zasięgu ręki”, bez tracenia czasu na dojazdy i konieczności rezygnowania z udogodnień życia w mieście.

0,5 km do przystanku autobusowego,  2 km do obwodnicy i 2 km do jeziora Skanda.  W przyszłości  tramwaj zapewni szybki dojazd do samego centrum miasta.

Z dziennika budowy

PRZYJAZNE OSIEDLE

Postawiliśmy sobie za zadanie stworzenie osiedla dla pokoleń. Wysoka jakość, aby mimo upływającego czasu, budynki pozostały w dobrej kondycji, zachowując estetyczny wygląd. Kameralna i niska 3-piętrowa zabudowa i duże odległości między budynkami. Nowoczesna stylistyka zabudowy, inspirowana naturą, wyróżnia się na tle pozostałych inwestycji w mieście. Duże przeszklenia, przestronne balkony i loggia oraz spore przestrzenie między budynkami zapewniają maksymalne doświetlenie pomieszczeń.

Projekt osiedla uwzględnia funkcjonalne, pełne słońca miejsca sprzyjające integracji sąsiedzkiej. Znajdziesz tu miejsca do wspólnego grillowania i wygodne ławki. Oczywiście nie mogliśmy zapomnieć o bezpiecznej przestrzeni dla najmłodszych – kreatywny  plac zabaw ze specjalną nawierzchnią, która pozwoli uniknąć otarć i zbitych kolan. Całość dopełni zróżnicowana, ozdobna roślinność i nasadzenia na terenie osiedla.

Znajdź mieszkanie dla siebie
ZOBACZ LOKALIZACJE